Kerst met Paul en Theo

Kerst met Paul & Theo

Op zondagmiddag 18 december geven zanger/gitarist Paul Mulder en accordeonist Theo Scholten een kerstoptreden in de Ontmoetingskerk in Zevenaar. Naast bekende kerstklassiekers zullen er bijpassende eigen nummers worden gespeeld, aangevuld met nummers van uiteenlopende artiesten zoals Stevie Wonder, Elvis Presley en Herman van Veen.

De opbrengst van dit concert komt ten  goede aan Leergeld de Liemers.

‘We hebben een mooi kerstprogramma samengesteld’, aldus Mulder, ‘waarbij we naast klassiekers ook andere liedjes ten gehore zullen brengen. We hopen zo onze luisteraars muzikaal te verrassen. Vorig jaar kon het optreden niet doorgaan, dus Theo en ik hebben er dit jaar extra veel zin in. We vinden het fijn om weer in de Ontmoetingskerk te spelen. Dat is een prachtige, eeuwenoude plek in het hart van Zevenaar.

De bezoekers zullen niet alleen worden getrakteerd op mooie muziek, bij de prijs is ook een kopje koffie of thee met wat lekkers inbegrepen. En misschien nog wel mooier: de gehele opbrengst gaat naar Stichting Leergeld de Liemers. Deze stichting richt zich op alle schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar binnen de Gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort en Montferland. De stichting heeft als doel dat kinderen van ouders die weinig tot geen financiële middelen hebben, toch deel kunnen nemen aan activiteiten, zoals sport, cultuur en zwemles. Stichting Leergeld streeft ernaar om te voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement raken als ze niet kunnen deelnemen aan gezamenlijke activiteiten. Mulder: ‘Het is een mooie kerstgedachte dat Theo en ik, samen met de bezoekers, een bijdrage kunnen leveren aan deze stichting. Dus ik zou met een knipoog zeggen: “Komt allen tezamen op 18 december!”’

Kerst met Paul & Theo, zondag 18 december, 13.30-15.00 uur, Ontmoetingskerk, Dokter Honigstraat 3, Zevenaar, entree € 10,-.

Kaartjes zijn te koop bij Bruna, Grietsestraat 33, Zevenaar, of te reserveren via paul.mulder@hetnet.nl / 0316-334349.